Bild

Man är väl inte så knivskarp, då

IMG_6105

När jag läste dessa stora annonser, tyckte jag att att det såg ut som om erbjudandet hörde ihop, alltså 10 kr för det hela. 10kr st för paketet, liksom…

Det visade sig dock att att det var mer komplicerat än så. 10 kr ihop för två av grejerna men den tredje måste man betala extra för. Eftersom jag är tjockskallig, undviker jag förstås denna mack framöver.

Ankan mår fortsatt bättre, även om hon haltade på lite väl uppför Gamla Stigen. Vi (jag) tittade efter kantareller men såg bara förtorkade hallonkart. Igår hittade jag hela fem kantareller och hade tänkt utöka samlingen.

IMG_6107

Den värsta klumpedunsan på jord – det är jag. Den här tavlan och några till hämtade jag idag och packade in just denna för dåligt. Glaset sprack och ramen tog stryk. Alltså, hur oduglig får man vara på en skala?

Jag blev förvisso lite stressad, för där var fullt med skåpbilar när jag kom. De har redan börjat att tömma och det sliter i hjärtat kan jag säga. Om ni läser i Aftonbladet om en massmörderska i modern tid, så är det jag…….

Nåja prylar är prylar och Ankan är Ankan. Där vet jag vad som är viktigast!

(WordPress har gjort lite idiotiska uppdateringar, därav bildstorlek och annat hokuspokus) 😦

Uppdatering!

Kolla svarsmailet från en besviken hudflängare!

Hej Hillevi

Tack för ditt mejl.
Jag är mycket överraskad att någon firma värderar dina saker till 30.000.
Vad är för något som finns där som är värda så mycket pengar.
Dom ska ge dig 11000 kr.
Så dom tror att dom ska få 30000 kr för allt och gå med vinst.
Men i slutändan är detta en bra affär för dig att du ska få pengar istället för att betala.
Jag skulle jätte gärna veta vad dom heter och kan sälja alla våra möbler och antikaviteter till dom.
Med vänlig hälsning
Michel
 
Yabbadabbadoooo, säger jag! 😀

IMG_6109

Suddig bild på Kaspar – men nu kom jag på hur det skulle bli originalformat på bilderna efter uppdateringen… Kaspar kom på besök igen, efter några dagars utflykt.

7 kommentarer på “Man är väl inte så knivskarp, då

 1. Äsch… man kan väl inte vara knivskarp jämt heller! Du gjorde ju en bra affär i alla fall och blev av med en massa arbete!! Det tycker jag var väldigt bra!
  SKÖNT att Ankan repar på sig och håller svansen högt igen!! Sånt gillar jag!!
  Ha det allra bäst

 2. Så skönt med Ankan, att det går åt rätt håll. De är tappra och kämpar på, våra fyrbenta älsklingar.
  Kul mejl du citerar. 🙂 Vad allt kan inte människor tycka sig ha rätt att tycka och skriva och bedöma…
  Jag förstår att det kändes svårt att se sakerna flyttas iväg – men snart kan du släppa det bokstavligen förflutna. Slippa de bekymren. Behålla alla minnen och glädjas över ditt egna hem.
  Kaspar tittar hem igen, jag ser på mina katter också att hösten närmar sig. Myse, som hittills under sommaren i stort sett bara kommit in för att äta och säga ett snabbt hej, han tillbringar sedan någon vecka åtminstone dagarna bakom datorn, på en säng eller i en fåtölj i ”glasrummet”. Du ser, jag kan minsann åstadkomma långa meningar, jag också. 😀

  • Det är så skönt så med en gladare Anka. Det var tunga veckor.

   Den uppköparen var allt lite sur och förorättad, han! Det är jobbigt att se minnen bäras bort så där och det är bättre att jag inte är där då… samtidigt vill jag ju ärna ha lite koll, svår avvägning.

   Jag har inte sett Tissels tvilling Tassel på ett tag men tror inte att jag behöver oroa mig. Fast… det gör jag naturligtvis ändå!

   Ganska lång mening! 😀

 3. Jag har också reagerat rätt starkt på den där annonsen och tycker absolut att det är vilseledande reklam – borde anmälas till… eeeh… är det Allmänna reklamationsnämnden eller Konsumentverket, kanske, som har hand om sånt?! Lurendrejeri på hög nivå, tycker jag!

  Alltså… det där mailet??? Du menar att det är på riktigt, att du verkligen fick detta mail från en av de firmor som ville ockra på dej?! Isåfall kan jag bara säga att jag tycker att de ger ett helt galet oseriöst intryck på mej och jag är sååå glad att du tog in flera anbud!

  Att känslorna flödar över och att det är tungt, det förstår jag så väl. Inte enkelt, det du går igenom nu, men du kommer igenom och sen är du ”på andra sidan”. Jag tror att det blir bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s