Ankan säger hej!

P1250844

Skendräktighetsstumpan… äntligen pigg på knatande igen. En gladtur till Håga förbättrade humöret avsevärt. Längtade lite till havet men när bilstatusarna är som det är, måste jag vara lite försiktig.

P1250847

Tjocka Krå är inte tjock, han bara ruskar sig här på bilden! Även Ka kom. Hoppas att äggen inte frusit i denna envetna kyla.

P1250848

Gräsmarkerna är underbara att rulla sig i  för ett rullningsfreak.

P1250849

Här såg vi också de första gullvivorna. Hemma kommer de lite senare så det är bara att plocka fram tålamodet. Jag har så fina röda!

P1250860

Livet på landet är ju alltid spännande. Den här ”bus(s)igheten” stod tvärs över vägen med baken i diket men det gick att klämma sig förbi via hembygdsgården. Barnen tyckte att det var mycket spännande att vara guider. 😀

pucko

Emblas ”pucko” talar om vad som verkligen är värt… och skiljer på saker. Denna schnauzer skulle ha fyllt 15 år den femtonde och sextonde maj. Nu gjorde hon inte det, älskade, ovanliga, underbara men firas ska de förstås ändå, födelsedagarna. Hon är inte ensam, min pappa hade också två! 😀

Annonser

11 comments on “Ankan säger hej!

 1. Söta lilla Embla busfrö ❤️
  Ankan ser inte ett dugg gammal ut, är hon inte gråhårig? Eller det är hennes färg som gör att det inte syns?

 2. Busankan är jättesöt – precis som vanligt. Det finns väl inget finare än gamla hundar – ett helt liv ryms i den blicken.

  Men Embla-pucko-gest tar ändå priset – vilken fantastisk hund hon var! 🙂

  • Embla var synnerligen speciell, tack för påminnelsen om ”pucko”! Det fick mig att läsa om -igen- om hennes bravader. Jösses! Jag blir förvånad själv! 😀 Vicken Embla!

 3. Pucko… nä det var hon då inte din fina Embla.. men hon kunde tala om vem som var det!! 😀 Hon lämnade ett stort avtryck efter sig …det är helt klart! Jag glömmer henne inte… när hon satt där uppflugen på vårt matbord!! 😀 😀 Hon är värd att minnas länge än..
  Ha det gott med dina två fina följeslagare!

  • Törs du vara anonym, Bibbi!?!😊 Det är skottpengar på såna, numera… 😜
   Embla är helt oförglömlig, ja. Hoppas att ni alla mår bra igen!

 4. Hej Ankan! Hon ser nöjd och glad ut, tacka för det när hon fick besöka hagen! Här traskar vi i de gamla numera tomma hästhagarna, himla behändigt när man har två jyckar att hålla koll på. Achmed är så lydig och snäll så jag fattar ingenting. Eller, så känner han ännu en viss osäkerhet och blir kaxigare med tiden…vete sjutton om dottern får honom tillbaka. Hon har ju liksom övergett honom, eller hur? om man prioriterar Abu Dhabi före Achmed, ja då får man ju stå sitt kast..

  • Hågadalen är sååå viktig och Kalle är väldigt ledsen över att han inte får röja med portugrisarna just nu. Sen så! Ankan däremot tror stt de milslånga betesmarkerna bara är till för henne!
   Å, ska de ända dit!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s