GOTT NYTT!

P1290319

Denna fina lövsågade snöfigur fick jag från Tyskland och nu hänger han i mitt  dörrfönster – plus en massa finchoklad så att jag kan rulla in i 2017, minst lika rund som han. Och så faller jag mjukare…

P1290321

För faller, det gör man lätt denna så kallade vinter, där temperaturen har några slags skrattparadyxmer och gör allt för att gynna läkarvården. Jag har inte tid, så alltså går jag inte ett steg utan broddar.

P1290324

Såna bryr sig inte en lurk om. Han har inbyggda.  Men nåt gladflin bjuder han inte på. Att sitta fast i koppel är inte något han menar är något nödvändigt alls – det är det däremot att få springa…. Men så eländigt är det att nästa år, det nya året, ska skjutas in (helst i förväg) och här riskeras inte ett lurkliv.

Kalle är inte så rädd för fyrverkerier, bara lite. Många andra hundar och de vilda djuren blir dödsförskrämda. Så varför, varför, varför smälla? Kunde inte det nya året få bli en ljushögtid utan pang?

De icke tanklösa människorna önskas ett fantastiskt fint 2018! ❤

Annonser

5 kommentarer på “GOTT NYTT!

  1. Hillevi och Kalle! Önskar er ett Gott Nytt och pangfritt År! Här blir nog lugnt. Barnen har blivit stora och förståndigare. Många vuxna, går tyvärr tillbaka, till barnstadiet.Fast de kanske aldrig växte upp? Glad att vi inte bor nära Malmö. Där råder det kaos. Redan 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s