Grålledag

P1290481-2

javisst var det  grått men det hindrar inte att det var underbart.

P1290489

Det tyckte Kalle i åtminstone, även om han inte syns på just den här bilden. Ulla är i allafall den som just blir mosad…

Själv är jag lättad över att vattnet rinner i stugan och förkyld blev jag på kuppen. Det blir jag sällan men när allt går emot, då tar mitt immunförsvar stryk. *nys nys frust*

P1290495

Just då är Hågahagen  extrabra. Bästa vännerna, rymd att få rusa och isbitar att retas med. Japp, bra. Och vattnet fungerade när jag kom hem också. Bäst.

Idag är det dessutom pappas dödsdag men han gillade inte att ”fira” sånt.  Därför ingen utflykt till Gryta.

Annonser

8 kommentarer på “Grålledag

 1. Lika grått här. Har just kommit in med hundarna, skön promenad i raskt tempo, med bara en kortare bit för lösspring. Men skönt var det trots det gråa vädret. – 3 precis lagom för mig.
  Hoppas ditt vatten fortsätter att sköta sig.

  • Ja, kallare behöver det verkligen inte bli, så tycker hundtassarna också. Just nu rinner det åtminstone. Ska köpa lite markisolering och täcka över känsliga ställen men lördag känns inte om en perfekt dag att fixa sånt på – vi får se!

 2. Jag förlåter att du svär över vintern, fast du visade så ljuvliga taggtrådar.. Men sen låter du mest som om du svalt alla taggtrådar själv, o det kan jag förstå när du plötsligt stod där utan vatten!. Då är det lätt att inte le med hela kroppen. Eller knoppen. Men nu är det okej? Hoppas han hundrädde mannen inte var alltför dyr i drift…
  Jag lever ännu i min vinterbubbla o tänkte stanna där ett par månader till…minst. För våren här på vischan är inte någon rolig historia, skitig, blöt och sa jag skitig o blöt?

  • Raggtrådarna är tyvärr inte mindre ondskefulla för att de har rimfrost på sig – hu, för detta hemska påfund.
   Ja, nu har jag vatten, så länge det håller (sa pessimisten).
   Vårbubbla och höstbubbla – DET är grejer, det!

 3. Läser ikapp och förstår att du oroat dej för vatten, men bra att du fick hjälp. Kalle är fantastisk i alla lägen med alla människor och alla hundar. Gläd dej åt detta underbara faktum!

  Vinter är skit. Inget annat än skit. Bara jobbigt och besvärligt. Vackert på bild men i verkligheten är det BARA otrevligt, ta mej tusan.

  • Ja, Kalle är en sann riddare och det är härligt att ha en sån hund även om det inte förminskar de övriga. Men underlättar gör det sannerligen.

   Ja.Jobbigt och besvärligt och plågsamt och hemskt – det är äkta vinter för mig. Även om den kan luras och se vacker ut ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s