Apelsin är väl nyttigt!

P1290451-2

Att det ska förpurka sig jämt och jämt igen!

Hade glatt mig åt en apelsinläsk i kylen, en såndär 1,5-liters. Flaskan var ICA:s eget märke och den var då det lankigaste man kan tänka sig. Efter ett par klunkar så slant den därför behändigt ur händerna och ner på köksgolvet där den snabbt fyllde trossbottnen som på Emblas valptid. Den raringen tog lite tid på sig med det här rumsreneriet… till skillnad från Ankan, som var färdig på direkten.

Så istället för att sova gott, så blev det till att torka upp golvet alltmedan en lurk tyckte att det plaskade jätteroligt.

När ordningen till slut var återställd var det lögn att somna om, såklart. Det främjar vakenheten att slita med onödiga hushållsgöromål mitt i natta.

Hoppas att husmössen inte blev för våta i huvudet. Kanske var det bra med apelsinläsk, c-vitaminer och så… istället för valpkiss. Luktar lite bättre också, faktiskt.

Dagens väderrapport: snöfall. 👺 Slut på rapporten.

Annonser

10 kommentarer på “Apelsin är väl nyttigt!

  1. Apelsin är nyttigt, men den blaskiga läskvarianten kanske inte innehåller sååå mycket vitaminer å andra nyttigheter. Husmössen blev säkert jätteglada! eller??

    • Näe, inte som en riktig apelsin, om man inte sätter dit lite TRO. Då fungerar det!
      Jodå, mössen fnissade så att golvet rörde sig! 😄

  2. Nej men huh! Men bra träning inför en kommande liten valp – när det nu kommer att bli? (Syster Isa var för övrigt oxå sen, hon hade helt enkelt inte tid att stanna upp utan kissade i farten. Det kan bli så när livet är stenkul :-))

    • Aha, minsann. Tja, alla släktdrag är kanske inte lika strålande bra. Fast desto mer strålande blev det ju sen, för båda två!

  3. Och typiskt Tezz så skulle jag skriva en kommentar till detta inlägg, som fick mig att dra på munnen och känna det lite som de brukar vara här emellanåt. Men naturligtvis skrev jag kommentaren till ett helt annat av dina inlägg, så om det blev lite obegripligt vet du varför 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s