Jamen, äntligen!

Idag fick jag bli lite lycklig, faktiskt!!!

I brevlådan låg beskedet från Transportstyrelsen att mitt körkort fanns att hämta. Jösses! Denna så felaktigt och elakt norpade livförsäkring var att hämta i närliggande ort. Nu kan jag köra och jag hoppades på poliser i varje krök men naturligtvis var där inga…

P1290880

Som plåster på såren blev det Håga. Där träffade vi salukigänget och Trei OCH till Kalles stora glädje Scout – den svarta amerikanen. Det var ett tag sedan.

P1290881

Trei blir alltid sååå glad när vi kommer.

P1290882

Men gladast blir jag när jag får se jämthunden här. Nu fattas den andra, husse blev tung i blick när han berättade att den inte fanns längre. Åh, alltid lika svårt…  Men det gläder mig så att denne jägarhusse månar så om sina (nu sin) hund (-ar). Inte stå i grusig hundgård nästan året om utom just vid jakt. Trevligt!

Nu får jag ladda om, känns faktiskt lite lättare nu…

(Ho, ho, ho. Pratade just med grannen som med trakton brakat in i ett staket hos sverigedemokraterna neråt… och han blev glad att jag uppmärksammat denna enastående insats. Jag gillar inte dem, SD, och önskar bara att Åkessson mfl  kommer hit, då ska de få höra.  De har mycket FEL sätt att lösa problem på jord.)

Annonser

9 kommentarer på “Jamen, äntligen!

 1. Har det varit dags att byta ut körkortet, eller har du varit utan av nån anledning?
  Härligt i hagen. Många tycks trotsa väder och vind för att deras hundar ska få lite nöjsamhet.

 2. Mitt körkort blev orättfärdigt indraget pga en lika orättfärdig läkare. Nu är allt bra igen men läkaren får fortsätta…

 3. Men aj då, har körkortet varit på rymmen. Inget bra när man bor i skogen. Man har ju liksom inget val utan får köra ändå😬 Bilen bryr sig som tur är inte och startar ändå.😜 Fast det kommer dom kanske på det oxå, det är ju alkolås på många bilar.

 4. Va!? Kan detta verkligen få ske? Hur har du klarat dig under tiden? Kört i alla fall? Fasa!!! Men vilken tur att det ordnade upp sig – tokiga läkare borde få legitimationen indragen!

  Sen va det ju bra att SD:arnas staket blev nerkört – så fick do nåt vettigt att syssla med…

  • Rättvisans kvarnar mal oändligt mycket långsammare än orättvisans, tyvärr. Fast jag fick ett skriftligt tillstånd av polisen att köra för de tyckte mycket synd om mig och höll med om att djuren visst skulle få mat! Men nu är det skönt att ha ”riktig” lapp igen! 😊

  • Åh. Väldigt tråkigt. Ja, nu känner du två i så fall. Det är ruskigt hur somliga får bete sig (läkaren i detta fall). Detta trots att det omedelbart motbevisades av den andre läkaren jag sökte upp. Håhåjaja, har inte varit så glad ett tag och blir så ledsen över att Ankans minne solkades ner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s