Jamen äh, igen!

Min kamera har gett upp med en djup suck. Jamen, äsch!

Då, eftersom bilen fick sig en avskrubbning inför besiktning på måndag (hu!) tänkte jag använda bilden på Embla, där hon så förundrat sitter och betraktar de stora borstarna i tvättomaten. Den bilden hittade jag inte… och Kalle var inte det minsta imponerad – mest  var det läskigt, gnölade han.

 

bild

Hittade bara denna på Embla, som brukar vara med här då och då, när hon dukar kaffebordet och fixar  tvätten… en sån enastående hund hon var, min Embla. Skryt, skryt dubbelskryt.

P1290897

Nu när jag inser att kameran har gett upp, får jag väl återanvända de gamla systemarna, men där måste det laddas batterier först. Sen är de så tunga att släpa på… En sista bild spottade den ur sig, på en av islänningarna lite neråt vägen men sen var det stopp. Totalstopp.

Telefonen tycker jag inte om att använda och dessutom är de sista bilderna från Ankans sista stund på jord, så då gråter jag bara.

Nu är det ju vinter-OS och jag är ingen sportnörd ett endaste dugg och fy vad de gastar, kommentatorerna. Fast kul att Kalla vann i vad det nu var…

Det var roligt med vintersport, på Ingemar Stenmark, Bojan Krizaj och Enns tid – då var det verkligen spännande och är nog så nu med, bara jag som inte fattat riktigt… Jo, de amerikanska tvillingarna var också roliga, även om de körde så fult nerför backarna.

Resten med Östen är bara ruskigt, som kriget i Syrien, t ex. Och alla andra krig. Dumma, dumma misslyckade ras, människan.

Annonser

7 kommentarer på “Jamen äh, igen!

 1. Dubbelskrytare kan man få va – som matte till en sån smart och tjänstvillig schnauzerflicka som Embla. Så skryt på du… Vi sitter här med en liten – inte fullt så smart – krasslig schnauzerflicka – och har ingen aning om hur det ska sluta 😦 Hade vi inte haft den lilla svarta terroristen hade vi nog inte klarat det här – håll alla tummar!

 2. Men… åh. Stackars litet skägg. Hon är gammal, ja. Men nog ska hon få vara med lite till. Så ledsen för er skull (och min) för nog är hon en kär hund även här.

 3. Synd att jag kasserat all mina Canis-tidningar, annars kanske jag letat reda på din duktiga Embla. Vilket år var det?
  Sicket skit med kameran, hoppas att det är med den som med vår TV, den kom på bättre tankar efter ett par dygn och började uppföra sig igen.

 4. Duktiga Embla!
  Hoppas det går bra med besiktningen, alltid ett nervöst moment.
  Jag har oxå noterat att vinter-OS startat men där är ju inga hästar med😬 Men på Stenmarks och lite Gunde Svans tid tittade jag lite
  Söt islänning😊

 5. Embla var en duktig och kreativ vovve. Jag håller med om, att systemkameror är otympliga. Min är inte använd, på en del år.
  Jag har bytt lösenord. Vill du fortfarande följa, det lilla vi gör, så hör av dig!

 6. Visst var hon enastående, din Embla! På alla sätt och vis.
  Men alltså… vad är det för kamera som gett upp? En sån likadan som jag har?? Varför i hela fridens dagar har den slutat fungera isåfall. Den har du ju inte haft så länge???!

  Själv har jag tappat bort den lilla tuffa vattentäta kameran. Kan inte hitta den hur jag än funderar på var jag kan ha gjort av den. Mycket irriterande. Jag villhöver den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s