Härda ut

P1290976

Kaprifolen kom och gick oerhört fort…

P1290978

Klippt har det väl blivit både här och där men mycket är kvar. Sen måste det klippta göras om på nytt. Och på nytt igen. Suck. Fast varje gång jag kverulerar så, tänker jag på alla stackare som bor i staden – det alternativet vore förfärligt, enligt mig.

P1290979

”Nä, vi härdar ut, du och jag, matte!” ( Och suddigt är det nya ”inne”!)

Annonser

10 kommentarer på “Härda ut

 1. Skulle tro att ni härdar ut – du och Kalle. Det vänder nog, idealet vore väl om solen fortsätter att skina – men att temperaturen sänks rejält. Det scenariot låter troligt, svensk sommar brukar va sådär lagom. Men att gräset växer…? Det borde väl torka bort snart?!

 2. Var du glad att gräset växer, jag klippte för en vecka sedan och det har inte växt ett dugg, sönderbränt det mesta.
  Undrar hur länge det tänker hålla på? Fast det var varmt och skönt i vattnet 🙂

 3. Värmeälskare, som jag är, har jag problem,med värmen. Tack ock lov, är trädgården även skuggig. Husse och matte sitter i skuggan Dobban gassar, för det mesta. Inte en droppe regn, på minst 35 dagar. markerna skriker. allt hösilage skördat. Undrar om det blir mer på åkrarna nu?

 4. Här behöver inte trädgårdsmästaren klippa… allt har torkat! Märta har fått ont i sin bakdel och vet. David sa förvånat 14.5 år??!! Hon hänger med om den antiinflammatoriska värktabletten hjälper ett tag… annars blir det en mer varaktig lösning för vår Märta. Det är sorgligt att tänka på, men vi får ta vårt ansvar som djurägare även om det gör ont!
  Just här bredvid faller ögonen på bilden med två sörjande Embla och Ankan. Du har tagit ditt ansvar rätt många gånger du Hillevi! Ps Det är sommar och paviljongen har fått på taket! Du vet var vi finns! Ds

  • Tänk att Märta nästan är femton! 💟
   Hoppas nu att antiinflammatoriska medicinen hjälper henne och er så att det är fortsatt ordning och reda i det lilla gula mellan hav och sjö i norduppland ett tag till.

 5. Härda ut, det är väl precis vad man får lov att göra nu. Efter två normalsvala sommardagar får man åter börja svettas,
  Tristast är ju att all återväxt stannar upp p.g.a. torkan.
  Sällan har man väl längtat så mycket efter regn, men inte på söndag för då ska jag på utställning (lite självisk får man väl vara).

  • Ja, attans att den genast kommer tillbaka, ökenhettan! Men såklart vill jag ju att du får upphåll och perfekt utställningsväder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s