Tog min skuggiga turkburk

… och festade till det enormt! Jodå, Hågahagen ÄR fest och vem var väl gladare än Kalle?! (Och vem hade kameran kvar i bilen.) Men de som läst här förr vet ju hur borzoien Trei ser ut och allas vår boxande Ulla…

Det snöade tunga, våta flingor – kanske de lägger sig senare men nu bara vräkte de på rätt rejält. Underbart var ändå att se hundarnas totala glädje. Ulla försökte sig till och med på att bli kamphund och blev förbannad när Trei tog hennes isbit. Nå… som alltid kommer gentlemannen Kalle och räddar upp situationen och sen blev allt frid och fröjd.

Bara äldre bilder men lika alltid, som sagt… endast lite florsocker på marken nu.

Boxer Ulla bjöd på väldigt goda kaffekarameller, mmmm, goda. Det var nog just de som fick mig att faktiskt slänga ihop lussedegen härhemma men nu ska den långjäsa till i morgon.

Sveriges MultiHycklande Institut, SMHI, säger att det ska komma mycket snö. Ja, hoppas att den skottar sig själv, då 😨 för någon större lust har jag inte.

Jag tittade på ”Mysteriet på Greveholm” från 90-talet. En riktigt bra kalender. Gäller även nyproduktionen från… öh? … 2012, kanske? Också fin. Årets vet jag inte, för den har jag inte sett.

Nää för här gäller turkskurkar oändligt mycket mer. Kanske lussebullar också… sen… 😊