När man behöver muntra upp sig lite så kan man göra sig frasiga, tunna pannkakor med kokos och vanilj till frukost. Den goda egengjorda jordgubbssylten och lite vispad grädde på och muntrationen är i hamn! Saffransgula utan saffran, tack mina hönor!
Jun
24
2014
Ser gott ut det där! Oh ja…
Nu när min sedvanliga morgonsmoothie liksom sjunkit ner ska det bli gott med en jättebalja kaffe! 🙂
Inte varje dag man ställer sig och gräddar pannkakor på morgonkvisten men ja, det var vääääldigt gott! 🙂
Vackert! Vacker pannkaka på vacker tallrik på vacker duk… kanske ska jag göra mej några pannkakor idag, när Sture får äta rester av en Janssons (med fisk i, som jag inte tål). Tja, varför inte?!
Mumsigt var det men någon vana får det inte bli!
Det ser gott ut! Jag trodde först att det var saffranspannkaka. Du har verkligen duktiga höns.
Kram, Ingrid
En kollega är från Gotland och hon bjuder ibland på saffranspannkaka med salmbärssylt. Det är såååå gott!
Jag gör också såna, eller liknande. Mår inte bra av vetemjöl.
Fast de här är helt vanliga med vetemjöl, kokosen var bara ”krydda”. Men har prövat med mandelmjöl också och det var gott!
Din midsommaraftonbeskrivning är makalöst underbar! :D:D:D
Äsch då (om vetemjölet)!
Tack! 🙂